Na zadatku

Lana Jurčević: 'Postoji nešto što sam htjela zadržati za sebe...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević ljubomorno je skrivala svoj poseban trenutak, no sada je ponosno objavila sve...

'Postoji nešto sto vam nisam rekla i što sam htjela zadržati za sebe, ali znam da ćete i vi pomoći. Zato dijelim sa vama ovu priču, u nadi da ćemo svi zajedno pomoći sirotištu u Africi Mali dom, kojeg vodi naš fra Miro Babić. Prije 6 mjeseci provela sam mjesec dana u Keniji, u jednom malom selu, u Malom domu, sirotištu za djecu. Najljepših mjesec dana mog života. A oni su mi vratiti stostruko', priznala je pjevačica Lana Jurčević na svojem Facebook profilu.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

>> Lana Jurčević fotkala Piercea Brosnana u Beogradu

Osim toga objavila je i fotografije iz Afrike s dječicom iz doma. 'Bok svima! Ja sam Junice i živim u sirotištu Mali dom sa ostalom djecom, a ovo je moja blesava prijateljica Lana koja me zabavlja.  Ako možete, pomognite nam svojim donacijama da se i dalje možemo ovako smijati i igrati, a ne biti gladni, ostavljeni i sami... Busu (pusa)!', Lana je proslijedila poruku svoje nove prijateljice na Facebooku.

Bio je to poseban trenutak za mladu pjevačicu koja je nedavno i snimila novi spot koji tek čeka svoju premijeru. Možda ju je upravo Afrika inspirirala za neku novu pjesmu, do tada se aktivno uključila u misiju fra Mire Babića koji vodi Mali Dom. Njezina poruka je jasna - važno je pomagati! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene