Ljubav s početka karijere

Nakon drame u Agrokoru: Evo kako je Lana reagirala na pitanje o Todoriću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević u četvrtak je predstavila svoj novi album, a na promociji nam je otkrila i ponešto iz privatnog života.

Lana Jurčević je u centru Zagreba predstavila novi studijski album "Tabu". Na tom albumu našli su se njeni hitovi poput "Ludo ljeto", "Kim Kardashian" i "Majica", a upravo je njih i izvela pred brojnim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Predstavljanje Laninog albuma nisu propustili ni Dalibor Petko, Ante Cash, Luka Nižetić i mnogi drugi. Album je najavljen opako dobrim singlom i atraktivnim spotom "Kim Kardashian" koji je u manje od mjesec dana imao preko dva i pol milijuna pregleda.

Lana nam je otkrila da pjesma zapravo ne pjeva o Kim iako ljudi smatraju drugačije. Jedino što je htjela bilo je napraviti ljetnu, ležernu pjesmu. "Kim nam je zapravo poslužila kao metafora. Najbolje smo osobi koja nas voli unatoč svim našim manama i nedostacima", kaže Lana.

 

Moji dragi prijatelji i suradnici Vise slika na mom Facebooku

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Slavna pjevačica želi da njen muškarac iz pjesme "bude njen bijeli Kanye". Postoji li on uistinu ili je to samo lik iz mašte odgovorila je: "Trenutno sada na promociji mog albuma ne postoji nitko osim samih pjesama".

No, na početku karijere u njezinom životu čak sedam godina postojao je Ivan Todorića, sin Ivice Todorića. Obitelj njezinog bivšeg partnera trenutno proživljava pravu agoniju pa nas je zanimalo je li se Lana čula s Ivanom nakon što je njegova obitelj zapala u financijsku krizu. "Danas ovdje pričamo o mom novom albumu. To zaista neću komentirati", rekla je Lana.

Njezini obožavatelji u posljednje vrijeme često počašćeni njenim vrućim snimkama kojima lijepa pjevačica plijeni pozornost. "Jako sam zimogrozna, ali kad dođe lijepo vrijeme moram si dati oduška", izjavila je Lana.

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Nedavno su Instagramom kružile i fotografije lijepe Lane i srpskog pop-folk pjevača i repera MCStojana. Zanimalo nas je je li na pomolu neka suradnja ili se Lana pak sprema osvojiti i istočno tržište. "Mi smo tako blizu i strane svijeta mi apsolutno ništa ne znače. Lijepo je imati dobar odnos sa ljudima koji se bave istim stvarima kao vi. Trebamo biti podrška jedni drugima. U puno stvari me podsjetio na mene, ima milijardu i 800 ideja. Iz toga uvijek nastaju neke dobre stvari", kaže slavna pjevačica. Više pogledajte u videu Dnevnik-hr-a.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene