Kakva tuga

TRAGEDIJA KOJA GA JE UNIŠTILA Nakon što mu je umro sin, odao se opijatima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lamar Odom nekad je živio urednim životom. No, smrt sina potpuno ga je uništila.

Lamar Odom prijavio se ponovno na rehabilitaciju, iako je nedavno skoro umro uslijed nekoliko dana konstantno drogiranja i alkoholiziranja. Iako su se odmah u svjetskim medijima pojavile pretpostavke da Lamar nije mogao bez opijata, čini se da je istina puno tužnija.

Pogledaj i ovo showbuzz Tuga pregolema Bivši suprug slavne reality sestre otvorio dušu i ispričao sve o velikoj tragediji od koje se i danas oporavlja

Odom je, naime, doživio najtežu životnu tragediju, koja ga je dovela do ruba života, a ovi dani posebno su mu tužni. 15. prosinca njegov sin Jayden slavio bi rođendan, no dječak je, nažalost, preminuo svega nekoliko mjeseci nakon rođenja. Otad Lamar nije isti, a raspao se i brak s majkom njegove djece.

Ovih dana prijavio se stoga u kliniku kako bi bio pod nadzorom i ne bi posegnuo za lijekovima ili alkoholom. Osim toga, teško mu pada i razvod od Khloe Kardashian, koji bi uskoro i pravno trebao biti završen. Njegovi poznanici kažu kako je Lamar za drogom posegnuo nakon što mu je sin umro, jer je dotad živio urednim, sportskim životom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene