Ne propustite

Koncertni spektakl Zdravka Čolića u Sarajevu 29. studenog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća regionalna glazbena zvijezda Zdravko Čolić sutra će 29.11. s početkom u 20:00 sati održati spektakularni koncert u sarajevskoj dvorani 'Zetra'.

Popularni je Čola za Sarajevo izuzetno emotivno vezan, stoga mu je stalo da publici pruži svoje najbolje izdanje. S druge pak strane sarajevska publika prepoznaje takav trud, te se dvoranom ispunjenom do posljednjeg mjesta i nevjerovatnom euforijom oduži Čoliću na svakom koncertu.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Zdravko Čolić ruši sve rekorde

I sutrašnji koncert u Sarajevu prigoda je za promociju albuma Zdravka Čolića 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa, ali i aktualnih hitova 'Što ti dadoh, 'Esma', 'Vatra i barut', te posljednjeg 'Zar se nismo shvatili'.

Koncert u Sarajevu uvod je pak u megaspektakl koji vas početkom prosinca očekuje u Beogradu. Zdravko Čolić dva će dana zaredom 12. i 13.12.2014. nastupiti u beogradskoj Kombank areni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene