Ne propustite

Zdravko Čolić ruši sve rekorde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdravko Čolić ruši sve rekorde - zbog iznimnog interesa obožavatel​ja rasprodan prvi i zakazan drugi koncert u Beogradu 12. i 13.12.2014.!

Koncertni megaspektakl Zdravka Čolića najavljen za 12. prosinca 2014. u beogradskoj Kombank Areni rasprodan je, pa će najveća regionalna glazbena zvijezda i apsolutni vladar svake scene na kojoj nastupa, zbog iznimnog interesa održati i dodatni koncert dan kasnije – subota 13. prosinca!

Pogledaj i ovo In Magazin: Zdravko Čolić - 1 varaždin je gorio! Zdravko Čolić otkrio što misli o statusu miljenika žena: ''To je tako, rodiš se tako i onda ne možeš nikamo pobjeći''

VIDEO Sjećate se male pjegave djevojčice? Evo gdje je danas!

Zdravko Čolić je ovom prigodom izrazio zadovoljstvo što se nakon devet godina vraća u Arenu, jer kako je istaknuo, 'beogradski koncerti uvijek su posebni, zahtjevni i trebaju biti bombastičn

Podsjetimo, popularni je Čola bio prvi pjevač koji je sa dva nezaboravna koncerta 2005. otvorio tadašnju Beogradsku Arenu – najveću regionalnu koncertnu i sportsku dvoranu. Još se pamte večeri u kojima je legendarni pjevač oborio rekord u posjećenosti, jer tada je 50.000 ljudi za dvije večeri uživalo u njegovim svevremenskim hitovima. U međuvremenu je, na radost publike, 2007.-e treći put napunio Marakanu i premijerno pred 100 tisuća obožavatelja zapalio Ušće.

Koncert pod nazivom aktualnog albuma "Vatra i barut" u izdanju Hit Recordsa, produkcijski će kako najavljuju organizatori biti prvorazredni svjetski spektakl. Tako će dizajn zvuka na koncertu raditi poznati engleski producent John Barton. Na pozornici će se nalaziti 9 LED ekrana, a u polukrugu će biti postavljeno dodatnih više od 100 ekrana, kao i 'catwalk' staza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene