Dame u plavom

FOTO Kolinda ili Kate - Koja je p(l)rava kraljica stila?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovu boju dame biraju...

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, posjetila je tvornicu Emma Bridgewater, a pritom je odijenula plavi MaxMara kaput i njezine omiljene Jimmy Choo cipele.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Organizirana je humanitarna akcija na kojoj su se prodavale šarene šalice kako bi se pomoglo dječjim bolnicama, a Kate je pomogla u dizajniranju šalica.

Modni odabir predsjednice Kolinde Grabar Kitarović - Dama u plavom oduševila na inauguraciji

Plava je očito kraljevska boja, a čini se da to zna i novoizabrana predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja očito prati trendove. Ogrtač kraljevski plave boje ispod kojeg je bila istobojna haljina s vezenim detaljem na struku, ziheraški je upotpunjen torbicom i cipelema Anite Zannotiti Štulec u istoj boji. Cijeli stajling zaokružio je decentan nakit, također izrade domaćih obrtnika. Zlatar Paško Dodić zadužen je za naušnice i prsten tradicionalnog izgleda. U cijeloj priči modna struka pronašla je tek sitne zamjerke.

Ovog se puta Kate mora malo zabrinuti jer ju je Kolinda preduhitrila i zasjala u plavoj haljini i kaputu na svojoj predsjedničkoj inauguraciji. Što vi kažete, kojoj plava bolje stoji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene