Ostaje u showu

Kim odgovorila na glasine: 'To je prilika da pokažem svoj život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Kim Kardashian odradila svoj prvi trudnički photoshoot, počele su glasine kako napušta popularni reality show koji ju je i proslavio.

Američkim medijima odjeknula je vijest kako Kim Kardashian napušta popularni show 'Keepin' Up With Kardashians', te da se s Kanyem Westom seli u Pariz.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevolje po štiklama To boli! Tjelohranitelj joj stao na nogu!

'Kim je izjavila da se njezina beba neće pojaviti na televiziji, što je njezinoj majci Kris znak da je Kim završila s emisijom', tada je otkrio izvor za Star. No, izgleda da je to daleko od istine jer se Kim odlučila obratiti svojim obožavateljima putem službene stranice.

Kim poručila: ' Show ostaje moj prioritet broj jedan'

'Kao što svi znaju, u intervjuu za Dujour magazin pitali su me za nastavak snimanja showa 'Keepin' Up With Kardashians'. Jako smo ponosni na cijeli show i svi ćemo sudjelovati do barem desete sezone. Show ostaje moj prioritet broj jedan, velik je dio mog života i uživam u svakom trenutku. Show mi je dao rijetku priliku da pokažem svoj život, uostalom cijelo to iskustvo zbližilo je moju obitelj. Veselim se novim sezonama. Stvar je u tome da imam još toliko ciljeva koje trebam ostvariti, te kao mnogi od vas, ne znam gdje ću biti za nekoliko godina, no veselim se nastavku ovog putovanja', Kim je poručila svima putem svojeg službenog bloga.

>> 'I ja bih samu sebe poseksala da sam muško'

Što se tiče same trudnoće, Kim je jako sretna buduća mama. 'Uvijek sam govorila da ne mogu dočekati da zatrudnim kako bih mogla jesti što god želim, ali to je potpuno drugačije. Želim jesti zdravo što je više moguće', kaže Kim.

Budući da rijetko pije alkohol, najveći joj je izazov bio riješiti se omiljene dijetne kole koju je sada zamijenila ledenim čajem. Kim je već angažirala fitnes trenericu slavnih Tracy Anderson po čijem će programu vježbati da bi izgubila kilograme nakon poroda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene