Kim priznala

'I ja bih samu sebe poseksala da sam muško'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ah ta Kim… itekako je svjesna svojeg seksepila!

S novim epizodama reality showa 'Kourtney & Kim Take Miami' dočekali smo i nove šašave izjave lijepe Kim. Kamere su je snimile u pauzi poziranja za Cosmopolitan magazin za koji je morala i odgovoriti na pitanje što bi napravila da može biti muškarac na jedan dan.

'I ja bih samu sebe poseksala da sam muško. Samo bih htjela osjetiti kakav bi to bio osjećaj', Kim je priznala sestri Khloe.

>> Rob prijetio Kim: 'Nadam se da će te seks video zauvijek pratiti!'

Na snimanju pak nije bila i Kourtney koja se brinula za Masona i Penelope, a Kim joj je to zamjerila. 'Otkako Kourtney ima dvoje djece, pokušava se izvući s posla', zaključila je Kim nakon što se ona nije mogla pojaviti u radijskoj emisiji u Australiji kako bi sestre Kardashian predstavile novu kolekciju.

No nije sve prošlo bez drame, posebno kada je stigao Jonatan Caleb, Kimin prijatelj, koji je poručio Kourtney kako se mora malo trgnuti i vratiti na posao! 'Bez Kim ti bi bila ništa. Ona radi 360 dana u godini dok si ti trudna i ne radiš ništa!', poručio je Jonathan Kourtney. 'Tvoj posao je pratiti Kim i njezinu stražnjicu!', uzvratila je Kourt, na što je Jonathan rekao: 'Sad znam zašto te Scott nikada neće oženiti, zato jer si gadura!'

Kourtney mu nije ostala dužna, već ga je ošamarila! Kim je sve to sa strane gledala u nevjerici, a Khloe je sve skupa smirivala.

Kad su u pitanju Kardashiani, drama je zagarantirana! No nakon toga, svatko je priznao svoju krivicu i svi su se pomirili. Baš kako i priliči Kardashianima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene