sama je kriva

Kakav debakl! Kim Kardashian ovo sigurno nije očekivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su u javnost procurile njezine fotke Kim Kardashian se našla u nezgodnoj situaciji.

Iako celulit u manjoj ili većoj mjeri imaju gotovo sve žene, vijest da ga ima i Kim Kardashian šokirala je mnoge njene fanove. Možda to i ne bi to bila takva senzacija da Kim već  neko vrijeme nije obmanjivala svoje fanove. Naime, kada su u javnost procurile neobrađene fotke Kimine stražnjice njezini fanovi su se gorko razočarali jer su shvatili da im je cijelo ovo vrijeme prodavala iluziju kako ima besprijekorne atribute.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Uvrede i riječi razočarenja nisu izostali. ''Godinama si nam prodavala laž. Na tebi ništa nije prirodno osim botoksa. Photoshop je tvoj najbolji prijatelj''. Mnogi fanovi su bijesni jer je bez ustručavanja koristila Photoshop kako bi uredila svoje fotke i tek ih onda podijelila sa svojim fanovima. Upravo zato kraljica selfija ostala je bez 100 000 pratitelja. Veliki je to udaraca za lijepu Kim jer je upravo putem društvenih mreža postala popularna.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene