U BIKINIJU

Konačno smo dočekali: Procurila fotka Kim Kardashian bez Photoshopa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

36-godišnja zvijezda obično uredi svoje fotografije prije nego ih podijeli na društvenim mrežama. No, ovog puta nije bilo tako.

Mama dvoje djece pokazala je svoje neuglađeno tijelo u kupaćem kostimu. Izgledala je sretno i opušteno šetajući na plaži u meksičkom ljetovalištu Tulum.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

Kim, koja ima sina i kći s mužem Kanye Westom, nosila je minimalno šminke i zavezanu kosu uživajući na pijesku. Slike su obožavateljima pružile rijedak pogled na izgled 36-godišnjakinje bez frizera i make-up umjetnika koji su joj uvijek na dohvat ruke.

Kim je uživala sa sestrom Kourtney koja je proslavila svoj 38. rođendan, a boravile su u luksuznom odmaralištu s grupom prijatelja.

Kim je ranije otvoreno govorila o svojem tijelu u intervjuima i naučila je voljeti svoj celulit jer je to problem s kojim se svaka žena bori, piše The Sun.

''Imam celulit, baš kao i gotovo svaka druga žena na planeti. I samo zato što se osjećam sigurno u svojem tijelu, ne znači da je celulit sladak'', rekla je za časopis Shape.

''Uvijek će to biti moj problem. Dakle, recimo da je posao u tijeku'', dodala je.'Ja sam armenska djevojka, imam oblik, a ispostavilo se da to ljudi vole'',  rekla je za mjesečnu publikaciju britanskog modnog brenda.

''Ja sam sigurna žena, ali nisam oduvijek bila takva – gradilo se to tijekom godina i to je velik dio onoga tko sam sada'', izjavila je.

OVDJE pogledajte sporne fotografije.

 

KKW x KYLIE COMING SOON

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene