Igra iz snova

NA NJU SE NOVAC LIJEPI Zaradila 100 milijuna dolara igrajući se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je u manje od dvije godine zaradila vrtoglavi iznos.

Starleti poznatoj samo po tome što je poznata i kao žena repera Kanye Westa itekako se isplatilo ulaganje u igricu 'Kim Kardashian: Hollywood', koja je dosad preuzeta 42 milijuna puta.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Otkako se pojavila kao aplikacija za pametne mobitele, u lipnju 2014., najpoznatija Kardashianka je na bankovni račun spremila čak 100 milijuna dolara! Dok Kim živi život jednako lagodan kao i u njezinoj igrici - živi kod mame, šminka se cijelo jutro i shoppingira cijelo popodne na Beverly Hillsu ili iz dosade 'skoči' do Pariza, obični smrtnici mogu samo to sanjati ili pak okusiti nešto slično tome igrajući njezinu igricu.

Iako je samo instaliranje aplikacije besplatno, dodatci se naplaćuju te pretvaraju u 'K-Stars', valutu u igrici. Fanovima očito nije problem odvojiti novac te provoditi svoje vrijeme pokušavajući postati netko i nešto u Hollywoodu, naravno uz stručnu pomoć Kimina lika.
 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene