Daj se više smiri

Kolegicu, ali i suprugu nazvao ku***a - jedna bijesna, druga ponosna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On slovi za jednu od najiritantnijih, najbahatijih i najnapornijih zvijezda današnjice, a najgore od svega je to što on toga nije ni svjestan.

Isus, Bog, Tesla... i kako se već sve nije nazvao, ukratko Kanye West, novim je singlom 'Famous' izazvao burne, uglavnom negativne reakcije. Tijekom promocije svoje nove kolekcije, west je izveo novu pjesmu, i to ne bi bilo ništa čudno, čak se ne bi našlo ni u vijestima da on svojim tesktom nije isprovocirao more negativnih komentara.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Kao prvo, u tekstu je kolegicu Teylor Swift, s kojom je godinama bio u lošim odnosima nakon što je uništio njezin trenutak na dodjeli VMA nagrada 2009, nazvao kuj**. Tekst ide nekako ovako, 'Mislim da bih još uvijek mogao imati seks sa Taylor. Ja sam proslavio tu ku**'. Svatko normalan bi na ovo podivljao. Ali ni to nije sve, u tekstu spominje i svoju suprugu Kim Kardashian i to u ne baš dobrom kontekstu.

'Možda bi Ray J i ja bili prijatelji da nismo bili s istom ku***. Možda je on udario prvi, ali ja sam bogat...' Bio je to osvrt na porno film koji je Kim snimila sa Rayom, ali i na to kako je ona s njim samo zbog novca. Svaka druga žena bi ga zveknula torbicom po glavi i otišla, ali ne i Kim, čak što više, ona je na svog mužića ponosna! On tvrdi kako je Taylor pristala na takav tekst, a i Kim mu je dala blagoslov. PR služba mlade pjevačice tvrdi kako to nije istina.

Brat Taylor Swift, Kanyeju je poslao vrlo pristojnu, ali jasnu poruku putem Instagrama, tenisice iz njegove kolekcije koje koštaju 950 dolara bacio je u smeće. Pametnom dosta.

 

A video posted by Austin Swift (@austinkingsleyswift) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene