Dijeta i ...

15 kilograma lakša - evo kako joj je uspjelo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O liniji Kim Kardashian nakon poroda već smo nekoliko puta svjedočili, no kako joj je to uspjelo? Njezin plan je otkiven!

>Kim Kardashian je u trudnoći patila jer se udebljala i više nego je mislila, a ni mediji joj nisu bili baš blagonakloni. Zato je nakon poroda u lipnju odmah krenula za vježbanje kako bi se što prije vratila u formu.

Pogledaj i ovo showbuzz VIDEO Upoznajte seksi KATY-PATRU!

Kim je nakon poroda ukupno izgubila oko 15tak kilograma.

>> I oni imaju problema sa samopouzdanjem?! Ma nemoguće!

Mama malene North odlučno se posvetila svojoj novoj ulozi, no htjela i vratili natrag svoj seksepil. Njezina mama Kris i njezin osobni trener otkrili su i što je to točno radila Kim kako bi svoje obline vratila u prvobitno stanje. Tajna je u takozvanoj Atkinsovoj dijeti s malim unosom ugljikohidrata, zato je Kim često i redovito jela pileću juhu s celerom.

Kim je svoje tijelo isklesala uz tjelovježbu Tracy Anderson i njezinu metodu vježbanja kojom se fokusira na trbuh i stražnjicu. Vježbala je i po nekoliko puta tjedno s fitness guruom Coach Joeom, pa čak i kada je bila s Kanyeom na Fashion Weeku u Parizu nije propustila trening.

Što god je radila, upalilo je! Kim je nakon poroda uspjela privući pažnju mnogih koji nisu prestali komentirati kako dobro izgleda!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene