Ma nemoguće!

I oni imaju problema sa samopouzdanjem?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što li slavne zvijezde doista misle o sebi... možda ćete ostati iznenađeni kada pročitate koje su to njihove najveće nesigurnosti!

Čak i najsjajnije zvijezde u Hollywoodu imaju svojih loših dana, a nerijetko se i cijeli svoj život bore sa samopouzdanjem.

Pogledaj i ovo Machine Gun Kelly - 1 što je ovo?! Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

Kako biti savršen, kako udovoljiti svim prohtjevima, kako zadovoljiti onog klinca iz škole... odrastanje nije lako, a američke zvijezde itekako znaju kako klinci u školi nemaju namjeru štedjeti nikoga!

>> Danas zvijezde, nekad školarci: Evo kako su izgledali prije slave!

Tako je i slavni glumac Ryan Reynolds, jedan od najzgodnijih glumaca koji je oženio Blake Lively te Scarlett Johannson prije nje, priznao kako ima problema sa samopouzdanjem. 'Često se osjećam kao pretilo dijete čije je lice prekriveno prištićima', priznao je danas jako zgodan Ryan. 

Na listi ima još hollywoodskih ljepotana, kao što je i miljenik žena Robert Pattinson. 'Moram se suočiti s mnogim svojim nesigurnostima, a imam ih jako puno, sada još i više', priznao je Rob.

Žene su još strože prema sebi, baš kao što je i rekla uspješna glumica Olivia Wilde: 'Biti definirana kao seksi, kao seksualni objekt... kako sam uspješnija tako se moje nesigurnosti samo slažu jedna na drugu'. I slavna manekenka Miranda Kerr koja je bila među odabranim 'Victoria's Secret' djevojkama, najseksi ženama na svijetu, kaže kako su 'modeli jedni od najnesigurnijih ljudi koje je ikada upoznala'.

>> Kim Kardashian nakon poroda: Sve njezine modne kombinacije

Da život pred kamerama nije lak zna i Kim Kardashian. 'Ne smatram se tako seksi kao što svi drugi misle. Puno sam nesigurnija nego što to priznajem', kaže reality zvijezda. 'Kada je u pitanju moj izgled, kompletno sam i histerično nesigurna', priznala je i glumica Megan Fox.

'U svakom od nas krije se jedan mali šmokljan', kako je to slikovito rekao Justin Timberlake. I za kraj, budite svoji jer svi drugi su ionako već zauzeti! ;)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene