Što kažete?

Kim Kardashian prije i poslije poroda - Ima li razlike?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Kim Kardashian uživa u pažnji koju dobiva i nakon poroda, a kolika je razlika prije i nakon što je rodila kćer, pogledajte sami u našoj galeriji.

Kim Kardashian oduvijek je htjela biti slavna. Zahvaljujući reality showu 'Keepin' Up With Kardashians' postala je i svjetski poznata, a pred kamerama je otkrivala svoju intimu - ljubavne odnose, posao, obiteljske drame, zaruke,... a u zadnjoj sezoni i trenutak prije nego li je rodila svoje prvo dijete kćer North koju je dobila s reperom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Kao da živi na plaži I u petom desetljeću izgleda fantastično, a uglavnom je viđamo u bikinijima koji joj stoje kao saliveni

Kim je slavna po svojim raskošnim oblinama koja tako rado ističe, zato su joj pogrdni komentari koje je dobivala tokom trudnoće još više pogađali. nakon što je rodila, postala je još odlučila vratili svoje tijelo natrag. Nakon što je rodila u lipnju ove godine, trebalo joj je četiri mjeseca da se vrati u formu. Skinula je preko 15 kilograma uz pomoć Atkinsove dijete i uz svakodnevno vježbanje.

A sjećate li je Kim prije poroda? Skupili smo njezine najbolje fotografije prije i poslije, a koliko se promijenila (s njom i njezine oblina) pogledajte u našoj galeriji.

>> Objavljen je i video prosidbe Kim Kardashian!

Kim je proslavila 33. rođendan, a kako se i zaručila s Kanyeom, izgleda kako je spremna i za treći brak. A kako će izgledati cijela ceremonija, te što će Kim ovoga puta nositi, saznat ćemo vrlo brzo...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene