452652
452652
452652
452652
452652

Kim su opljačkali Hrvati i Srbi? Bivši član bande razotkrio pljačkaše

Pavle Stanimirović smatra da je Kim Kardashian sama kriva za pljačku.

 
 
 
 
Kim Kardashian (Foto: Instagram)
Kim Kardashian (Foto: Instagram)

Poznata banda Pink Panther koja je godinama strah i trepet slavnih i bogatih odgovorna je za pljačku Kim Kardashian, tvrdi jedan bivši član bande Pavle Stanimirović.

Zvijezda reality showa je, kako tvrdi Stanimirović, bila laka meta za istočnoeuropske kriminalce koji su pljačku pomno isplanirali.

Kim Kardashian (FOTO: Getty)

"Svi znaju da je Kim Kardashian laka meta. Ona je sama, a znate tko su ljudi koji rade u uslužnim djelatnostima u Parizu i po Europi. To su Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, čistačice, a ima ih i u modnoj industriji. Svi oni imaju prijatelje, koji imaju prijatelje, koji imaju prijatelje. Najlakše je okrenuti telefon i reći: 'Hej, Kim Kardashian je ovdje u sobi i tako dalje i tako dalje'. Znate li koliko brzo oni sve organiziraju? Oni poznaju teren, poznaju hotel, jer je ona već nekoliko puta bila tu" - kazao je Pavle za Daily Beast, a prenosi Daily Mail.

Tvrdi da je pljačka unaprijed isplanirana, a još jedan detalj ukazuje na to da su pljačku doista izveli zloglasni Pink Pantherovci. "Samo su je čekali. Znali su da dolazi na Tjedan mode. To je posao iznutra, planiran unaprijed i uspjeli su ga izvesti. Ona im je pomogla tako što je objavljivala slike s nakitom na društvenim mrežama. Pink Pantheri su visokoobrazovani, u treningu, govore više svjetskih jezika. Pink Pantheri imaju mu*a i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su 'džentlmeni lopovi' i ne nanose ozljede svojim žrtvama. Upravo to je razlog zašto mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su stručnjaci", izjavio je Pavle.

Kim Kardashian (FOTO: Getty)

Podsjetimo, slavna starleta opljačkana je u ponedjeljak nakon revije. Prema policijskom izvješću u oružanoj pljački sudjelovalo je pet osoba, a Kim je navodno bila zavezana u kadi. Tijekom napada nije ozlijeđena, ali je pretrpila veliki šok. Prema procjenama pljačkaši su sa sobom odnijeli nakit vrijedan 8,5 milijuna funti. U posljednjih 30 godina zloglasna banda ukrala je nakit u vrijednosti više od 280 milijuna funti. Nadimak Pink Panther dobili su naklon pljačke 2003. godine u Londonu kada su sakrili dijamant u kremu za lice baš kao i u filmovima "Pink Panther".

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se