452199
452199
452199
452199
452199

NAKON MILIJUNSKE PLJAČKE Kim privatnim avionom pobjegla iz Francuske

  • , 03.10.2016., 08:07
  • Autor:
  • komentara

Kim Kardashian napadnuta je usred noći.

 
 
 
 
Kim Kardashian (FOTO: Getty)
Kim Kardashian (FOTO: Getty)

Reality zvijezda Kim Kardashian napadnuta je u hotelskoj sobi oko 3 sata iza ponoći. Naime, napao ju je maskirani dvojac naoružan pištoljima. Kim nije ozlijeđena, no uznemirena je i pokušava se smiriti.

'Kim Kardashian na nišanu su držala dvojica maskiranih muškaraca u njezinoj sobi u Parizu. Bili su maskirani u policajce. Iznimno je potresena, ali nije ozlijeđena', potvrdila je glasnogovornica slavne Kardashianke, Ina Treciokas za Daily Mall. Prema policiji, napadača je bilo ukupno pet.

U trenutku napada Kim je bila sama u sobi, a Kanye West za ovo je doznao usred koncerta koji je odmah odgodio.

Dvojica napadača iz hotelske sobe ukrali su nakit vrijedan milijun dolara, prenosi Good Morning Britain.

Odmah nakon napada Kim je privatnim avionom pobjegla iz Francuske.

Kako bi izbjegla brojne paparazze i novinare Kim je bila sva u crnini, a čak je i glavu prekrila crnom maramom. Uplašena starleta ubrzanim korakom ukrcala se na avion, a s njom su u trenutku odlaska bili asistentica i osobni tjelohranitelj Pascal Duvier.

Prije nekoliko dana Kim Kardashian našla se na meti prankstera koji ju je pokušao poljubiti u slavnu stražnjicu.

Kim Kardashian (FOTO: Getty)


 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se