Traži 10 milijuna dolara

Pokazat će svima njihov pornić!?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pukla je ljubav između Lamara Odoma i Khloe Kardashian. On želi 10 milijuna dolara i vjenčani prsten.

Da sudbonosno DA ne znači vječnu sreću, dokazali su Lamar Odom i Khloe Kardashian. Nakon incidenta s drogom, njihov se brak počeo raspadati. Košarkaški igrač želi od zvijezde reality showa 10 milijuna dolara i vjenčani prsten kao otpremninu i to bi označavalo kraj njihove bračne sreće.

Pogledaj i ovo Lamar Odom (Foto: Profimedia) Iz krajnosti u krajnost Ovisnost i prostitutke su prošlost: Spavao je s 2000 žena, a sad apstinira od seksa prije novog braka

Zauzvrat, Odom će šutjeti o tajnama obitelji Kardashian. Kris i Khloe jako su zabrinute zbog ove situacije jer Lamar zna sve o njihovim ekstremnim operacijskim zahvatima i ne bi htjele da te stvari procure u javnost. Šuška se da Lamar prijeti Khloe  da će u javnost pustiti i njihov 'home made' porno uradak.

Američki mediji navode da je Lamaru cilj uništiti njenu reputaciju kao što je to ona napravila njemu. Kris inzistira da Lamar potpiše ugovor o tajnosti, ali on to odbija dok ne dobije traženu svotu novca.O temi da je Khloe kćer  O.J.-a, Kris odgovara: 

'Nikad u životu nisam čula veće s***e, ja sam je rodila i znam tko joj je otac. To je samo obiteljska šala jer je Khloe svjetlokosa, a ne tamnokosa' i dodaje: 'Ljudi... nađite si drugu zanimaciju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene