Previše stresa

Zbog rastave, sada je počela i gubiti kosu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko je stresna rastava od supruga Lamara Odoma najbolje se reflektira na Khloeinoj kosi.

Nakon što su strani mediji uočili veliki ćelavi dio na njezinoj glavi, fanovi su se počeli pitati je li stanjivanje kose Khloe Kardashian rezultat dugoročne nevolje i tjeskobe koju prolazi zbog razvoda od supruga Lamara Odoma. Stručnjaci su navodno potvrdili da je to pravi razlog.

Pogledaj i ovo showbuzz Tuga pregolema Bivši suprug slavne reality sestre otvorio dušu i ispričao sve o velikoj tragediji od koje se i danas oporavlja

Khloe Kardashian prvi puta javno progovorila o svom razvodu s Lamarom Odomom

'Vrlo stresne situacije, poput razvoda, mogu dovesti do otpadanja kose uzrokovanog stresom', rekla je dermatologinja dr. Doris Day za Radar Online. 'To je difuzno otpadanje kose koje se događa oko 3 mjeseca nakon što je nastupio stres, zbog prirode ciklusa rasta kose', napominje doktorica potvrđujući da su bračni problemi veliki teret s kojim se Khloe nosi.

Zvijezda reality showa izgubila je velike pramenove kose, koji također mogu biti znak stresa. 'Stres može izazvati gubitak kose, a u ovom stanju, folikule su napadnute od strane tijela', rekla je stručnjakinja Debra Jaliman.

Srećom, gubitak kose može se spriječiti. 'Može se liječiti injekcijama kortizona u folikuli kose', rekla je stručnjakinja. No nijedan doktor još nije osobno pregledao Khloe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene