Mučni razvod

Prvi put javno progovorila: 'Ovo je pravo mučenje, srce mi se slama!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian po prvi je puta javno progovorila o svom razvodu s Lamarom Odomom.

Reality zvijezda priznala je da prolazi razne faze od 'mučenja' do 'slamanja srca' te je zamolila da se zaustave lažne informacije o okončanju njezina braka, prenosi Mirror.

Pogledaj i ovo showbuzz imao nekoliko moždanih Slavni košarkaš bori se za život - liječnici suzdržani prognozama

Još se nije rastala, a već je pronašla novog?!

Podsjećamo, glasine su krenule nakon što je Khloe podnijela zahtjev za razvod prošloga tjedna te su je američki mediji povezali s igračem baseballa Mattom Kempom.

No, zvijezda reality showa 'Keeping Up With Kardashians' sada je prvi put progovorila o razvodu, i to na Twitteru. 'Ovo je, samo po sebi, pravo mučenje za moju dušu i srce mi se slama. Molim vas, trenutno mi dodatni tračevi nisu potrebni', napisala je Khloe na Twitteru. Međutim, Khloeina mama Kris Jenner inzistira da njezina kći ostane jaka nakon odluke o okončanju četverogodišnjeg braka. 'Khloe je divna. Zbilja je jaka i dobra vijest je da je zaposlena, stalno se održava zaposlenom. No, dobro je', rekla je Kris.

'Ima veliko srce, ali je takošer i vrlo osjetljiva. Jaka je izvana, a osjećajna je iznutra, no dobro je. Svi smo uz nju. Vidjet ću se s njom kasnije. Ona je jedan od mojih najvećih blagoslova', rekla je mama Jenner. 'Sigurno nije lako donijeti tako tešku odluku, no kada ju napokon doneseš, uvijek je olakšanje kada prođeš taj proces, no ipak je to proces koji tek treba proći. Vidjet ćemo', bila je otvorena Kris.

Zahtjev za razvod predala je Khloeina odvjetnica Laura Wasser, koja je zastupala i Kim Kardashian tijekom njezine rastave od Krisa Humphriesa. Osim što će zadržati njihovu 4 milijuna dolara vrijednu vilu u Tarzani i milijun dolara vrijedan zaručnički prsten,
29-godišnjakinja će također dobiti i 2 milijuna dolara gotovine. Također, Khloe navodno neće živjeti u vili već traži novu kuću koju će nazivati svojim domom. Navodno Khloe želi ponovno živjeti pokraj svoje mame Kris te će možda dvije novopečene 'single' žene zajedno liječiti rane (ili partijati). 'Khloe je pokušala kupiti kuću blizu Kris, no nije joj uspjelo. Netko je ponudio veću svotu', rekao je izvor.

A što će Khloe izgubiti nakon razvoda?
Reality zvijezda ostat će bez životne police osiguranja od 10 milijuna dolara i bez prezimena Odom. Khloe ne traži ništa od Lamara, ali ne želi ni da on traži išta od nje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene