Dirljivi video

Svladale je emocije i krenule suze: 'Okretali su me protiv vlastite sestre!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok je Kelly Rowland pjevala svoju novu pjesmu 'Dirty Laundry', nije mogla izdržati - ponijele su je emocije i suze su krenule!

Naime, 32-godišnja Kelly Rowland je nastupala na 'Fillmore Silver Springu' u Washingtonu, gdje je otpjevala novu pjesmu 'Dirty Laundry'.

Pogledaj i ovo showbuzz Ultra kratko Beyonce u kratkim hlačicama pokazala vitke noge

Upravo ta pjesma je podigla dosta prašine: govori o borbi i ljubomori koju je osjećala prema Beyonce i njezinoj uspješnoj solo karijeri nakon što se raspala njihova grupa 'Destiny's Child'.

U jednom trenutku izvedbe, Kelly su svladale emocije, nakon stihova 'okretali su me protiv vlastite sestre', gdje je aludirala na Beyonce. Pjevačica nije mogla suspregnuti suze, dok ju je publika bodrila i pljeskala na izvanrednom nastupu.

>> 'Prljavo rublje' i ljubomora: 'Ona je bila na vrhu, ja sam bila na dnu'

Podsjetimo, Kelly Rowland je izdala album 'Talk A Good Game',a  upravo ova pjesma je privukla veliku pažnju medija i fanova.

'Dok je moja sestra na pozornici 'rasturala', ja sam bila bijesna, kao ptica u kavezu, nikada ne biste pogodili s čime sam se borila, svaka je krenula svojim putem, no bila sam sretna zbog nje', stihovi su nove Kellyne pjesme 'Dirty Laundry'. Kako je izgledao Kellyin emotivni nastup, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene