Osobne borbe

'Prljavo rublje' i ljubomora: 'Ona je bila na vrhu, ja sam bila na dnu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zajedno su bile slavne i moćne, no nakon što je Destiny's Child postao prošlost, Kelly Rowland teško se nosila s neuspjehom i ljubomorom na Beyonce.

Kelly Rowland nakon godina rada napokon izdaje svoj samostalni album 'Talk A Good Game'.

Pogledaj i ovo Kelly Rowland - 4 Kakve noge! Bivša članica benda koji je nekad žario i palio prošetala u kombinaciji od koje je drugima zastao dah!

Već je izdala singl 'Kisses Down Low', a sada je izašao i singl 'Dirty Laundrey' u kojem je opisala svoju borbu i ljubomoru koju je osjećala prema Beyonce i njezinoj uspješnoj solo karijeri nakon što se raspala ženska pop grupa 'Destiny's Child'.

>> Jacques Houdek: 'Kelly Rowland je rekla kako želi da ja pobijedim u showu'

'Dok je moja sestra na pozornici 'rasturala', ja sam bila bijesna, kao ptica u kavezu, nikada ne biste pogodili s čime sam se borila, svaka je krenula svojim putem, no bila sam sretna zbog nje', stihovi su nove Kellyne pjesme koja je privukla pažnju fanova i medija.

'Bilo je gorko-slatko. Ona je bila na vrhu, ja sam bila na dnu. Bez imalo pretvaranja, bila sam sretna zbog nje, no što ću sada ja?', pitala se 32-godišnja pjevačica. Otkrila je i svoju osobnu dramu i zlostavljanje.

'Bila sam zarobljena u kući, ležala uz svoju mamu, mislila sa ne može gore, i još više pogoršala dramu. Zvala sam ljude da ga spriječe, bila sam izubijana, razbio je prozor kao da sam to ja', piše Kelly koja je prolazila kroz privatne probleme u to doba.

Poslušajte njezin novi singl 'Dirty Laundrey', o Kelly Rowland još ćemo puno čuti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene