Još je u bolnici

Kći ozlijeđenog glumca: 'Emir je u šoku. Nije vidio dok je vozio...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Emir Hadžihafizbegović je u bolnici nakon automobilske nesreće.

Doajen bosanskohercegovačkog glumišta Emir Hadžihafizbegović trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, gdje mu je liječnički tim operirao ruku.

Pogledaj i ovo Emir Hadžihafizbegović ''Ode mi Mirsad...'' Emotivan oproštaj Emira Hadžihafizbegovića od kolege i vrhunskog glumca: ''Sirova istina zatekla me u Zagrebu, krenuše suze, sjećanja i uspomene''

U teškoj prometnoj nesreći u kojoj je učestvovao sinoć na autocesti A3, između Okočana i Zagreba, zadobio je ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog pršljena, potvrdila je njegova kći Amra za Dnevni Avaz.

U tragičnoj nesreći sudjelovao poznati glumac

'Razgovarala sam s mamom u vezi te povrede kičme, rekla mi je da će biti sve u redu. Hvala Bogu pokretan je i već sutra ili prekosutra će biti prebačen u Zagreb', rekla je Amra.

Kaže da je Emir u stanju šoka nakon svega što se dogodilo i da je tražio da uz njega sada budu samo članovi obitelji.

'Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je nesretan slučaj, i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će teže na njega utjecati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, obitelji, medija, teško se nositi s činjenicom da je neko umro u toj prometnoj nesreći. Teško je, i trebat će nam vremena da se oporavimo', rekla je glumčeva kći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene