Uzbuđenje na vrhuncu

Ipak odali počast Diani: Kate i William otkrili ime malene princeze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je malena princeza rođena u subotu, danas smo napokon saznali ime nasljednice.

Kate Middleton u subotu je rodila svoje i Williamovo drugo dijete, malenu princezu kojoj su danas dali ime Charlotte Elizabeth Diana. 

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

Vijest, koja je objavljena na Twitter profilu Kensington Palacea, s oduševljenjem je dočekana u Velikoj Britaniji jer djevojčica, između ostalih, nosi i ime neprežaljene princeze DianeIsto tako, imenom Charlotte sretni su roditelji odali počast i djedu Charlesu, a srednjim imenom prabaki, kraljici Elizabeti II.  

Princ George – veliki brat koji je ukrao kraljevski show

Kensington Palace objavio je i kako će malena službeno zvati Njezino Kraljevsko Visočanstvo princeza Charlotte od Cambridgea.

Prema tradiciji, prije objave imena nasljednice javnosti, ime je odobrila i sama kraljica, kojoj je Charlotte Elizabeth Diana peto praunuče.

VIDEO Svi bruje o ovom detalju nakon kraljevskog poroda

Kladioničari su nestrpljivo očekivali službenu objavu imena male princeze. U nedjelju je Charlotte na prvom mjestu omiljenih imena zamijenila Alice. Dobro su stajale Olivia, Victoria i Elizabeth. Neki mediji mladom su paru sugerirali da djevojčicu nazovu Diana, po Williamovoj pokojnoj majci, što su, uz druga dva imena, i učinili.

Podsjetimo, Kate je rodila kćer u subotu dva i pol sata nakon dolaska u bolnicu, točnije, u 8 sati i 34 minute po lokalnom vremenu, a malena je bila teška 3,8 kg. Princ William kroz cijelo je vrijeme porođaja bio uz suprugu Kate. (D.K./Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene