Ljubav u kraljevstvu

Gesta koja govori više od riječi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William jedan su od slavnih parova koji svoju ljubav nemaju namjeru skrivati, a to su i pokazali gestom na božićnoj proslavi.

Omiljeni kraljevski par ima puno razloga za slavlje ove godine. Postali su roditelji princa Georgea, a i njihova ljubav je jača nego ikad. Iako je kraljevski par prilično suzdržan, ruka u ruci otkrila je privrženost i jaku ljubavnu vezu između Kate Middleton i princa Williama.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Svima je bio zanimljiv njihov poljubac u javnosti!

Par nije skrivao smijeh s lica dok je išao na misu misi u crkvu kapelicu rezidencije kraljice Elizabete u Sandringhamu u Norfolku u Engleskoj. Božićno jutro tako je bilo posvećeno kraljevskim obavezama dok je mali George bio na toplom kod kuće.

Kate je šarmantna u svemu što odjene, a ovoga je puta odabrala omiljeni dizajn modne kuće Alexandra McQueena a cijeli stajling je upotpunila šeširom Gine Foster. 'Proveli smo lijepo božićno jutro s Georgeom, jedva čekam da naraste', rekao im je William nakon mise te su usput pozdravili i čestitare pred crkvom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene