Kraljevski Božić

Svima je bio zanimljiv njihov poljubac u javnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska kraljica Elizabeta II primila je buket cvijeća od malene djevojčice tijekom tradicionalne božićne mise u crkvi u Sandringhamu.

Četiri generacije kraljevske obitelji okupile su se na kraljičinom posjedu u Sandringhamu gdje je jutros održana tradicionalna božićna misa.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Posebna lokacija William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

Procurile privatne poruke Kate Middleton i princa Williama dok su još hodali!

Kate Middleton pozdravila je kraljicu naklonom, a zatim su se poljubile u obraz. Vojvotkinja, koja je nosila do koljena dug bež kaput s tartan šalom, pozdravila je i kralja koji je nosio smeđi krzneni kaput.

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea djelovali su vrlo opušteno, a iako su mještani, koji su došli pozdraviti kraljevsku obitelj, očekivali upoznavanje i princa Georgea, maleni je ostao kod kuće na toplom.

Čini se kako je Kate izazvala veliko zanimanje mještana pa je oko 3000 ljudi došlo upoznati se s Kate, kojoj je ovo prvi Božić kao članici kraljevske obitelji. Kraljica Elizabeta primila je buket cvijeća od okupljene dječice te im se zahvalila.

Prošle godine vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili su provesti Božić sa svojom obitelji u Berkshireu, a princ Harry služio je u Afganistanu. 2011. godine Vojvoda od Edinburgha također je izostao zbog oporavka nakon operacije srca. No, ove se godine očekuje da cijela obitelj proslavi Božić u tradicionalnom stilu.

To uključuje i Mikea i Zaru Tindall, koji očekuju svoje prvo dijete, kraljičino unuče u novoj godini. Carole i Michael Middleton također su na listi gostiju, kao i princ Harry koji će se pridružiti obitelji nakon kratkog putovanja u Cape Town. U stvari, zabava će biti toliko velika, da će se morati pripremiti sobe od osoblja za neke kraljevske goste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene