444132
444132
444132
444132
444132

PIPPA vs KATE Koja je našla boljeg frajera?

  • , 22.07.2016., 08:06
  • Autor:
  • komentara

Pippa je odabrala uspješnog poslovnog čovjeka, a njezina popularnija sestra Kate člana kraljevske obitelji.

 
 
 
 
Kate Middleton I Princ William, Pippa Middleton i James Matthews(Foto: Getty)
Kate Middleton I Princ William, Pippa Middleton i James Matthews(Foto: Getty)

Kate je postala članica kraljevske obitelji. Njezin odabranik princ William odveo ju je na životni put kakav nije svakom dostupan. Mogli bismo reći da miljenica britanske javnosti živi bajkoviti život. Pippa je pak na korak da postane dio jedne od najbogatijih obitelji u Velikoj Britaniji.

Kada je James Matthews odlučio zaprositi Pippu pred njom je držao prste vrijedan, ni manje ni više, 250 tisuća funti.

Iako svi mislimo kako se Kate dobro udala, možda bi ipak Pippa, godinu dana mlađa sestra, mogla zasjeniti svoju sestricu vojvotkinju. Naime, James je uspješan poslovni čovjek i menadžer, a procjenjuje se da ima više novaca nego neke manje države. Uz to sve, još je i galantan prema svojoj ljubavi.

Pippa i Kate Middleton (Foto: Getty)

Za razliku od Pippe, Kate je dobila prsten koji je dio nasljedstva, a prije nje ga je nosila pokojna princeza Dijana. Za Pippu je prsten napravljen po narudžbi.

Dok princ William i Kate moraju živjeti po protokolima, Pippa i James mogu gdje hoće i kad hoće. Ako samo u obzir uzmemo ljetovanja, Kate će ljetovati u službenim rezidencijama, a Pippa će oploviti svijet.

Naravno, nitko ne kaže da se Kate loše udala, ali činjenica je da nikada neće imati slobodu kao njezina sestra. Kate će živjeti s brojnim odgovornostima i obavezama, a Pippa će privatnim avionom gdje god poželi.

Kate Middleton I Princ William, Pippa Middleton i James Matthews(Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se