Pitanje je gdje?

Kim i Kanye imaju termin vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što Kim poželi to i dobije – tako nekako izgleda svijet najslavnije Kardashianke. U pripremni je njezino treće vjenčanje koje će nadmašiti prva dva!

Kim Kardashian voli glamur, a i njezin zaručnik Kanye West nije ništa manje skromniji. Strani mediji su pisali kako će se slavni par vjenčati u francuskom dvorcu Versaillesu, a izgleda kako bi se to doista moglo i dogoditi.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Kim je nastavila šuškanja tako da je objavila na svojem Instagramu fotografiju njih dvoje kako u mraku stoje ispred osvijetljenog dvorca.

RadarOnline piše kako će se par vjenčati u lipnju, a to će biti i treće vjenčanje slavne reality zvijezde te prvo poznatog repera.

Nina Badrić o Kim Kardashian: 'Da su meni njezine obline, bila bih sretna'

Kim Kardashian - 'Iako sam se napatila, sve se isplatilo!'

No, da izbjegnu velike troškove onoga što su zamislili, Kim i Kanye pustit će kamere E!Onlinea gdje se i emitira reality show 'Keeping Up With Kardashians' na svoje vjenčanje, pa će tako produkcijska kuća pokriti sve troškove oko dana iz snova.

Navodno je Versalles odbio njihov zahtjev za tamošnje vjenčanje, no kada par ne pita za cijenu možda se i predomisle. U svakom slučaju Kim i Kanye žele se vjenčati u Parizu, očito će se dogoditi u lipnju, no datum je još uvijek tajan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene