Otkrio svoje osjećaje

'Kim Kardashian je moje sve, ona me voli, a za to ne traži novac'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Dala mi je sve. Dala mi je obitelj i podršku', rekao je Kanye o Kim u iskrenom intervjuu.

Kanye West u novom intervjuu progovorio je o svojoj vezi s Kim Kardashian s kojom ima kći North West. Tako je Kanye u iskrenom intervjuu otkrio kako je Kim Kardashian 'njegovo sve na svijetu', a upravo to što su oboje bogati omogućuje da njihova veza funkcionira.

'Kad smo završili zajedno ona je već bila u vrlo moćnoj situaciji, mogla me voljeti, a da me ne pita da joj dajem novac. Meni je bilo jako teško pronaći neku takvu osobu u životu', rekao je iskreno Kanye.

>> Kim Kardashian i Kanye West na romantičnoj večeri

Reper se otvorio i o intimnom odnosu te progovorio o osjećajima. 'Dala mi je sve. Dala mi je obitelj i podršku', rekao je te otkrio kako će za svaku objavljenu sliku North West tražiti da se plati. 'Vidite sve ove slike koje se danas objavljuju? Želim North omogućiti privatnost i zato ću tražiti da se plati za svaku njezinu objavljenu fotografiju', otkrio je.

U svom intervjuu za BBC Radio 1 Kanye je komentirao i kako nikad ne bi bio slavan da nije bilo Michaela Jacksona. 'Ja ne bih bio Kanye West da nije bilo Michaela Jacksona. On se morao boriti da se njegovi spotovi puštaju zato jer je bio crnac', objasnio je Kanye.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene