Nova linija, novi look

Zašto se do sada skrivala? Kim izgleda sjajno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manje je u javnosti, no interes za Kim Kardashian iz dana u dan sve je veći. Napokon je izašla iz kuće, te s Kanyeom Westom otišla na romantičnu večeru.

Reality zvijezda Kim Kardashian i dečko reper Kanye West viđeni su u restoranu u Hollywoodu na romantičnoj večeri.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Malena North ostala je kod kuće s dadiljom, a slavni par priuštio si je trenutak za sebe i prijatelje. Gdje god je slavna Kim, tu su naravno i paparazzi koji je prate u stopu.

>> Mjesec dana prije poroda pozirala u provokativnom videu

Otkada je rodila, skriva se u kući, no zaista nema razloga jer izgleda sjajno. Kim je nedavno i promijenila frizuru i boju kose, a za romantičnu večeru odabrala je ležerno izdanje – bijele hlače i majica, trendi ružičasti kaput i bež sandale. Kim nosi najnovije trendove, a ni Kanye ne zaostaje za njom.

Par uskoro kreće zajedno na put, Kanye počinje s turnejom a Kim i malena Nori će ga pratiti na putu. Kim je na svojem Instagramu podijelila i fotku s privatnog druženja s Oprah Winfrey i PDiddyjem, a izgleda kako je skupila i neke nove utjecajne prijatelje.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene