Divlji incident

Justinu prijeti izgon u Kanadu - pronađena droga u njegovoj kući!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog nedavnog incidenta kada je Bieber jajima gađao susjedovu kuću, pokrenuta je istraga protiv mladog glazbenika

Kanadski pjevač Justin Bieber najvjerojatnije će biti optužen za remećenje javnog reda i mira što je prouzročio bacanjem jaja na susjedovu kuću u kalifonijskom Calabasasu.

Pogledaj i ovo Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Ipak su uspjeli Vjenčali su se dva mjeseca od zaruka, nitko nije mislio da će uspjeti, a oni sada slave godišnjicu

Prema izvještajima koje prenose strani mediji, Bieber je navodno uzrokovao više od 20.000 dolara štete u tom neobičnom napadu, a cijeli slučaj mediji su nazvali 'Egg- Gate'. Policija LA-a pretražila je Bieberovu kuću u vrijeme kada je tamo boravio i njegov prijatelj Xavier Smith, poznatiji kao reper Lil Za koji je kod sebe posjedovao drogu zbog čega je odmah i priveden.

Pitanje je može li pjevač, ukoliko bude uhićen zbog ovog incidenta, biti deportiran u svoju rodnu Kanadu zbog toga.

Imigracijski odvjetnik Michael Wildes, čija je tvrtka do sada vodila slučajeve Johna Lennona i Craga Davida, izjavio je da pjevač neće biti deportiran 'zbog incidenta bacanja jaja'.

Justin Bieber jajima gađao susjedovu kuću - I na kraju ga još opsovao!

Bieber trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama na O - 1 vizi, izdanoj od strane Vlade za osobe s 'izvanrednom sposobnošću na području znanosti, umjetnosti, obrazovanja i sporta', piše E! Online.

No, ukoliko istraga pokaže istinitost tvrdnji, Bieber bi mogao imati ozbiljne probleme jer, kako navodi Wildes, 'zločin je zločin, a Vlada vodi snažnu politiku protiv pojedinaca koji ga počine, a koji su ovdje na privremenoj vizi. '

Jučer je na konferenciji za novinare, glasnogovornik policije LA-a izjavio da pjevač 'nije niti oslobođen, niti uhićen'. Potvrdio je i da je 'gotovo desetak detektiva ušlo u kuću nakon dobivanja naloga za pretres'. Vlasti su još uvijek u potrazi za dokazima koji se odnose na cijeli slučaj, a trenutno posjeduju samo video snimku na kojoj se vidi kako Justin baca jaja.

Za drogu na koju je policija naišla u pretresu vjeruje se da sastavom odgovara Xanaxu i ecstasyju, a ne kokainu kako se isprva mislilo. Istraga je još uvijek u tijeku, nakon čega će se znati više detalja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene