I dalje po starom

Jajima gađao susjedovu kuću - I na kraju ga još opsovao!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Postati pristojniji i ljepše se ponašati sigurno nije bila novogodišnja odluka mladog pjevača Justina Biebera. Evo njega u novoj nepodopštini!

19-godišnja zvijezda i uzor mladima diljem svijeta, pjevač Justin Bieber, jajima je sinoć gađao susjedovu kuću u Calabasasu. Na mjesto incidenta pozvana je policija, a u trenutku njihova dolaska jaja su još uvijek letjela zrakom.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE

Američki portal TMZ razgovarao je sa susjedom kojem su jaja oštetila fasadu i stolariju i koji tvrdi kako ga je Justin napao ničim izazvan. Čuo je kako ujutro oko 7,30 sati nešto lupa po njegovoj kući te se probudio, izašao na balkon i vidio Justina kako njegovu kuću gađa jajima.

Nakon što ga je pitao što to radi, Justin ga je još izvrijeđao i opsovao ga. Prema izvješću policije, na kuću je bačeno 20-ak jaja. Djelatnici policije pokušali su pričati s Bieberom no on ih je uputio na svog odvjetnika.

Ovo nije prvi put da vragolasti pjevač 'ratuje' sa susjedima. Već su zabilježeni incidenti u kojima je pljunuo jednog susjeda, drugi se žalio na preglasnu glazbu iz njegova doma, a treći ga je prijavio zbog divljanja automobilom ulicom u kojoj se redovito igraju njihova djeca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene