Druga šansa

Ipak ne može bez duplo mlađeg dečka: Slavni par ponovno zajedno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par prekinuo je prije 7 mjeseci, no svojoj su ljubavi ipak odlučili dati još jednu šansu...

U posljednjih par godina slavna pjevačica Jennifer Lopez nije bila baš uspješna na ljubavnom planu. Naime, J.Lo se 2011. razvela od supruga Marca Anthonyja, a u lipnju prošle godine prekinula je dvije i pol godine dugu vezu s plesačem Casperom Smartom. No, čini se da Casper i Jenn ipak ne mogu jedno bez drugog te da su svojoj ljubavi dali drugu šansu.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Novi dečko? S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom

Jennifer Lopez otkrila koliko je patila zbog razvoda

Kako piše Daily Mail, par je Novu godinu proslavio zajedno u Las Vegasu, gdje je pjevačica održala koncert u Caesars Palaceu. Iako je Jenn starija 18 godina od Caspera, to im ne predstavlja problem. Pjevačica je nedavno izjavila da ju je strah samoće te su mnogi pomislili da je to razlog ponovnog zbližavanja s bivšim.

'Ovisnica sam o ljubavi. Pronašla sam utjehu u nekome drugome. Suočila sam se sama sa sobom i priznala samoj sebi da imam strah od samoće, od toga da budem sama sa sobom. Trebale su mi godine i godine da se naučim nositi s tim. Prvo sam učila kako voljeti samu sebe, a onda sam se odlučila suočiti sa svojim strahovima', otkrila je tada pjevačica.

No, čini se da se ipak ne mora bojati da će ostati sama... Barem za sad.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene