PRAVO IZNENAĐENJE

I TO SMO DOČEKALI Napokon progovorila o trudnoći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Jennifer Aniston odlučila je stati na kraj svim tračevima i otvoreno rekla sve o trudnoći.

Jennifer Aniston ne može više šutjeti. Progovorila je o svojoj trudnoći, ali o onoj navodnoj o kojoj su se svi američki mediji naveliko raspisali. Koliko ju živciraju nagađanja o detaljima iz njezinog privatnog života progovorila je u svom blogu za The Guardian.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

'Žena je potpuna sa ili bez partnera jedanko kao što je potpuna sa ili bez djeteta'. Ne trebamo biti majke ili u braku da budemo potpune osobe. Moramo definirati što je sreća za svakoga od nas', izjavila je glumica.

Kap koja je prelila čašu bio je naslov u Huffington Postu o tome kako je Jennifer trudna. Naime, glumicu su paparazzi fotografirali dok se šetala na plaži u kupaćem kostimu, a trbuščić se dosta nazirao. Glumica se ne bi razbjesnila da se radilo o pravoj trudnoći, ali budući da nije, morala je reagirati. 47- godišnja Aniston taj dan samo se dobro najela, a mediji su sve pogrešno interpretirali, po milijunti put. Također se razbjesnila jer je taj dan bilo puno važnijih vijesti, poput ubojstava i nadolazećih izbora, koji su zapravo ostali u sjeni zbog njezinog privatnog života.

Čini se kak je Jennifer dovoljno bogata, slavna, talentirana i mršava da svaki burrito koji pojede postane trudnički trbuščić. Proguglate li samo 'Jennifer Aniston djeca' ostat ćete zaprepašteni rezultatima. Tako je glumica do sada očekivala dečkića, pa blizankinje,bila je spremna i na surogat majčinstvo i na posvajanje djeteta kako bi spasila brak. Podsjetimo, glumica se prošle godine udala za dugogodišnjeg zaručnika Justina Therouxa.

'Da, bit ću majka jednog dana, i vi ćete prvi saznati, ali nisam u potrazi za majčinstvom', zaključila je Jennifer.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene