Nije joj lako...

Jenn na terapiji samopouzdanja zbog susreta s Brangelinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I nakon toliko godina, izgleda kako Jennifer Aniston ne može preboljeti Brad Pitta. Ili barem tako tvrde svjetski mediji...

Kada se spomene Brad Pitt, nije joj lako. Slavna glumica Jennifer Aniston još muku muči kada se mora susresti sa svojim bivšim suprugom.

Pogledaj i ovo Noelle i Cami Sheldon u ''Prijateljima'' - 7 Glumile su je blizanke Sjećate se neodoljive kćeri Rachel i Rossa? Danas ima 22 godine i ne biste ju prepoznali, dana slave rado se prisjeti!

Justin Theroux zamolio je zaručnicu da se riješi loše navike prije vjenčanja

Iako je zaručna za glumca Justina Therouxa, Jennifer je odlučila potražiti pomoć - odlazi na stručne terapije kod trenerice za samopouzdanje, a podvrgnula se i hipnozi.

Sve to radi kako bi se mogla suočiti s Bradom i Angelinom Jolie jer će svi skupa biti na vjenčanju Georgea Clooneya i njegove zaručnice Amal Alamuddin u rujnu ove godine u Italiji.

Kako navodi izvor blizak glumici, na vjenčanju će biti i njetzina zaručnik Justin no susret će se oči u oči s Angelinom i Bradom. Jenn se ranije ove godine već srela s bivšim suprugom i to na dodjeli Oscara. 'Oscari su bili jedna stvar, a Georgeovo vječanje je sasvim druga stvar, ondje će biti znatno manje ljudi te intimnija atmosfera i Jenn neće moći izbjeći Brada. Stoga zajedno s terapeutom vježba i igra igre uloga kako bi bila spremna što je više moguće', dodao je isti izvor.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene