Da te vidimo, Jenn

Ako hoćeš da te ženim, ispuni moj uvjet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoće li Jenn ispuniti ono što traži od nje?

Justin Theroux navodno je zamolio svoju zaručnicu Jennifer Aniston da se riješi svoje navike ispijanja vina te ju je čak zamolio da imaju 'bezalkoholno' vjenčanje, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

'Svi znaju koliko Jennifer voli piti vino, no Justin bi doista volio da ga prestane piti u potpunosti', rekao je izvor te dodao kako Justin želi - trijezno vjenčanje.

Koja sretnica! Dragi je voli i u neuglednom izdanju

'Što je stariji, to se Justin više brine o svom zdravom načinu života, a želi i da Jenn slijedi njegov primjer. Ona je smanjila svoje dnevne unose vina, no i dalje voli popiti dvije, tri čaše vina prije spavanja. Justin se nada da će ta navika uskoro prestati', otkrio je izvor.

U intervjuu iz 2010. Aniston je otkrila kako je na dijeti, no vina se ni tada nije odrekla. 'Nećeš mi oduzeti moju čašu vina, bila bih devastirana', rekla je tada Aniston.

'Jen je u potpunosti sposobna riješiti se svoje omiljene kapljice te nikada nije imala problema niti je previše popila, no Justinu se ne sviđa kako lako iskapi bocu do dna', otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene