Tužna vijest

Preminuo slavni glumac u u 87. godini života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywood tuguje …

Slavni glumac James Garner preminuo u 87. godini u svom domu u L.A.-u. Nije objavljen uzrok smrti glumačke zvijezde, a preminuo je prije nego što je hitna pomoć stigla do njegovog doma.

Pogledaj i ovo showbuzz Preminuo u 85. godini ODLAZAK ZVIJEZDE Napustio nas veliki glumac

James je u svojoj glumačkoj karijeri imao jednu nominaciju za Oscara, osvojio je tri Zlatna globusa, ima zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih, u Televizijskoj je Kući slavnih, a dobio je i nagradu za životno djelo od udruženja glumaca. Hollywood će ga zauvijek pamtiti kao jednu od prvih zvijezda koja je imala uspješnu karijeru na televiziji i na 'velikom platnu', piše TMZ.

Vijest koja je potresla Hollywood – preminula dječja filmska zvijezda

Među ulogama po kojima ćemo ga pamtiti je uloga Breta Mavericka u seriji 'Maverick' te detektiva Jima Rockforda u seriji 'The Rockford Files' na televiziji, a na filmu će ostati zapamćen po ulogama u uspješnicama 'The Great Escape', Victor Victoria', 'Murphy's Romance' za koji je zaslužio nominaciju za Oscara te u 'Svemirskim kaubojima'.

Rođen je u Oklahomi kao najmlađe od troje djece, a bio je i u ratu u Koreji gdje je zaslužio dva grimizna srca. Od 1956. godine bio je u braku s Lois Clark s kojom ima kćer Gretu Garner.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene