Tužna vijest

Vijest koja je potresla Hollywood – preminula dječja filmska zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzrok smrti nije poznati, obdukcija je u tijeku ...

Tužna vijest potresla je glumački svijet. Dječja glumačka zvijezda koja se proslavila ulogom kćeri Mela Gibsona u filmu 'Patriot' , Skye McCole Bartusiak, iznenada je preminula.

Pogledaj i ovo Georgia Engel (Foto: Profimedia) U 70. godini Preminula omiljena glumica iz "Svi vole Raymonda": Georgia Engel zabavljala je generacije gledatelja

Filmska ekipa 'Fast and Furious' napravila video u spomen na Paula Walkera

Skye su pronašli mrtvu u njezinoj kući, ali uzrok smrti zasad nije utvrđen. Prema informacijama TMZ-a, navodno je preminula u snu u kući svoje obitelji u američkoj saveznoj državi Teksas.

Policija je u njezinu obiteljsku kuću pozvana u subotu oko 9 sati po lokalnom vremenu. Skye je pronađena mrtva u svom stanu, ali na njezinom tijelu nije bilo nikakvih vidljivih znakova koji bi upućivali na nasilje kao uzrok smrti.

21-godišnjakinju pamtiti ćemo po ulozi Susan Martin, kći Benjamina Martina, kojeg je glumio Mel Gibson. Njezina starijeg brata u istom je filmu glumio pokojni Heath Ledger, koji je 2008. godine umro od predoziranja.

Skye se kasnije u manjim filmskim ulogama pojavila uz Michaela Douglasa i Charlize Theron, a epizodne je uloge imala i u televizijskim serijama 24, Lost, CSI i Dr.

Rođena je u Houstonu, a u posljednje je vrijeme snimala kratke filmove. Obdukcija je u tijeku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene