'Unbroken'

Istinita priča kojoj Angelina Jolie nije mogla reći ne!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako se pitate što je Angelina Jolie toliko dugo radila u Australiji, sada ćete napokon i vidjeti. Izašao je novi trailer za film ‘Unbroken’ koji je i režirala!

Nakon filma ratne tematike ‘U zemlji krvi i meda’, Angelina Jolie još se jednom okušala u ulozi redateljice. Ovoga se puta radi o filmu ‘Unbroken’ o bivšem altletičaru, sudioniku Olimpijskih igara 1936. te vojnog pilota Louisa Zamperinija. Riječ je o istinitoj priči koja je očito osvojila hollywoodsku zvijezdu, a priča govori o Louisu koji je  za vrijeme Drugog svjetskog rata bio zarobljen, uspio je preživjeti i sretno stići nazad kući.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Spektakularni modni sklad Angeline Jolie i Brada Pitta na crvenom tepihu

Novi redateljski uradak zasniva se na poznatom romanu Laure Hillenbrand ‘Unbroken: A World War II Story of Survival, Resistance, and Redemption’ koji je ubrzo postao i bestseller. Što se tiče glumaca, nema poznatih imena već su priliku dobili mladi glumci; uloga Louisa Zamperinija pripala Jacku O'Connellu, a tu su i Domnhall Gleeson, Garreth Hedlund, Alex Russell i Jai Courtney.

Film u kina dolazi krajem godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene