Brangelina

FOTO Zaljubljeni i seksi - Modni sklad slavnog para na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt modno su se uskladili za dodjelu britanskih filmskih nagrada koja se održala u Londonu.

Na dodjeli britanskih filmskih nagrada u Londonu prisustvovale su brojne zvijezde, među kojima je bio i slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt. Oboje su se pojavili u odjeći koja se nije previše razlikovala.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Našli vremena za sebe i priuštili si romantično Valentinovo!

Bili su odjeveni u posebno skrojena svečana odijela, a jedina razlika bila je u leptir mašni, koju je Angelina ostavila nevezanom, te štiklama koje je obula za ovu svečanu prigodu.


38-godišnja glumica zablistala je u crnom sakou Saint Laurenta i crnim hlačama, dok se Brad odlučio za identičan outfit, s sitnim prilagodbama.

Okupljenima nije promaknuo ni romantičan trenutak kada je Angelina popravila leptir mašnu svog dragog kako bi što bolje izgledao na crvenom tepihu te važne večeri.

A činilo se kako se za crnu boju odlučila većina slavnih uzvanika, i muškarci i žene, koji su igrali na sigurno i izbjegli odstupanje od većine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene