Kakav lik

Rijedak luksuz Ivana Zaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je prava rijetkost. Sumnjamo da još netko na estradi ima toliki luksuz.

U ovom tehnološkom dobu, jedan od rijetkih koji nema pametni telefon, već onaj na koji samo može primati poruke i pozive, je pjevač Ivan Zak. Poznatom glazbeniku i poduzetniku upravo to što ne posjeduje smartphone je pozitivna stvar, no redovito prati svoj Facebook profil i fan stranicu, pomoću kojih komunicira sa svojim fanova, njih čak 96 000!

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

'To je luksuz i želim da potraje što dulje. I ovako mi mobitel stalno zvoni, što bi bilo kada bi stizale notifikacije s raznih aplikacija iz minute u minutu. Nisam ovisnik o društvenim mrežama, ali svoj Facebook profil pratim, moram biti u tijeku što moji fanovi predlažu, predbacuju…'.

Dobitnik je priznanja koje se dodjeljuje redovitim i pridruženim članovima Hrvatskog društva skladatelja, autorima i članovima njihova producentskog tima za posebno velik broj prodanih primjeraka autorskih albuma, što ne iznenađuje s obzirom na to da godišnje odradi stotinjak koncerata. Također, nominiran je za Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe za ‘Usne varane', za što kaže da mu nije bitno tko će osvojiti Porina, jer je i sama nominacija velika stvar.

'Doista mi puno znači ovako veliko priznanje struke jer to je dodatni vjetar u leđa. Nisam se nadao nominaciji. Nisam nikad ni pomislio da bih mogao biti u istom društvu, u istoj kategoriji s velikanima poput Rade Šerbedžije i Ibrice Jusića.', kazao je Zak za Story.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene