Život prije ovog

Jeste li se ikada zapitali što je Ivan Zak zapravo po struci?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako ga svi doživljavaju samo kao glazbenika, vjerujemo da su se mnoge Ivanove obožavateljice zapitale što je Ivan Zak po struci.

Najveći splitski klub bio je premalen za miljenika ženske publike Ivana Zaka. Izlazak popularnog pjevača raspametio je more djevojaka, koje su ga dočekale vriskom te iduća dva sata uglas pjevale sve njegove hitove, od početka do kraja.

Ono što danas rijetkim glazbenicima u Hrvatskoj polazi za rukom, uspjelo je Ivanu. Njegovi albumi prodaju se u tisućama primjeraka, ima vojsku obožavatelja od 7 do 77 godina. Iako se čini da je to postigao s lakoćom, Zak je prešao trnovit put do uspjeha.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

'Trud se uvijek isplati, moj put je zaista dugo trajao, baš sam neki dan računao, do 'Bolje od najbolje' je trebalo 16 godina', rekao je Zak.

Zak: 'Naravno da te prepoznaju u gradu, oni od 7 do 77, žele se slikati'

Bez obzira na talent, bez čvrste financijske konstrukcije ne može se ostvariti velika karijera jer se ona, kaže Ivan, ne događa slučajno.

'Ja sam imao sreću što sam kao klinac postao poduzetnik i imao svojevremeno i 3 diskoteke u Hrvatskoj, jedna od te 3 je bila jedna od najpoznatijih diskoteka u to vrijeme. To je sad sve iza mene, to sam sve radio da bih mogao radit danas ovo što radim. Stvarno, evo, hvala Bogu, postigao sam svoj cilj', kaže.

Iako ga svi doživljavaju samo kao glazbenika, vjerujemo da su se mnoge Ivanove obožavateljice zapitale što je po struci. Evo odgovora.

'Ja sam završio smjer hortikulture, konkretno za projektiranje i uređenje parkova i okoliša. Mene je to stvarno kao tinejdžera zanimalo, to je isto jedna vrsta umjetnosti'

A što nam novo Zak sprema, pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene