Presretan

Rakitić postao ponosni tata curice neobičnog imena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski reprezentativac i supruga Raquel postali su ponosni roditelji!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postao je ponosni tata malene djevojčice Althee, a vijest o prinovi potvrdio je i za DNEVNIK.hr.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) objavila video Svjetski popularna pjevačica oduševljena plesom Rakitićeve kćeri: "Preslatka je!"

Njegova supruga Raquel Maury u Sevilli je rodila djevojčicu kojoj je par dao ime prema grčkoj nimfi koja je liječila bolesne. Raquel je već danas na svom Facebook profilu objavila sliku malene nakon čega su joj prijatelji čestitali na prinovi!

>> 'Istina je, sad sam oženjen čovjek'

Ivan i Raquel vjenčali su se u travnju 2013. godine, a sudbonosno 'Da' izgovorili su na tajnoj svadbi samo mjesec dana nakon što su obznanili da će postati roditelji.

'Pratim Raquel na svaki ginekološki pregled i baš smo nedavno doznali da u našu malu obitelj stiže djevojčica. Lagao bih kada bih rekao da sam imao ikakvih drugih želja osim da s trudnoćom i porođajem sve prođe u najboljem redu. Sretni smo jer se termin porođaja bliži, a tada počinju najslađe brige i obaveze. To nas jako veseli jer sam oduvijek znao da želim imati veliku obitelj i skladan dom. Za mene je to smisao mog postojanja', izjavio je 25-godišnji nogometaš nedavno za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene