Slučajna fotka s vjenčanja

'Istina je, sad sam oženjen čovjek'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je trebalo biti tajno vjenčanje, Ivan Rakitić sretan događaj nije mogao dugo skrivati jer je pokraj katedrale slučajno prošao novinar!

Igrač španjolskog prvoligaša Seville te hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić oženio je lijepu Španjolku Raquel Mauri s kojom čeka djevojčicu.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

'Istina je, sad sam oženjen čovjek, presretan sam!', potvrdio je 25-godišnji nogometaš, koji sa svojom dragom iščekuje rođenje njihovog prvog djeteta, kćerkice., u poslijepodnevnim satima 10. ožujka, što je i potvrdio za Story.

>> Izrekli sudbonosno 'da' na tajnoj svadbi: Rakitić se oženio!

Novinar AS-a slučajno je prolazio pored katedrale u kojoj se Rakitić ženio, te popratio cijeli događaj i čak dobio kratku izjavu od našeg reprezentativca. 'Najbolji vjenčani poklon bila bi pobjeda protiv Betisa!', rekao je mladi nogometaš.

Kasnije je fotograf na svom Facebooku objavio njihovu sliku te napisao: 'Čestitam Ivanu Rakitiću i njegovoj supruzi, danas sam slučajno nabasao na njihovo vjenčanje!'

Nogometaš već dvije i pol godine živi u Sevilli, a nedavno je otvorio i svoj tapas bar.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene