Pale teške riječi

Nakon što je prozvao Predsjednicu na Jacquesa se obrušio menadžer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitskog menadžera Ivana Bubala isprovocirala je Jacquesova objava pa mu je javno odgovorio u svom stilu.

Dežurni kritičar estradnjaka ne miruje. Splitski menadžer Ivan Bubalo opleo je po Jacquesu nakon što je ovogodišnji eurovizijski predstavnik javno prozvao državni vrh. U svojoj objavi Jacques se obrušio na predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja je, kako kaže, odbila pomoći hrvatskome predstavniku uoči natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Zasluženi odmor Jacques Houdek uživa na egzotičnoj destinaciji, pohvalio se i fotkama iz resorta u kojem boravi: "U raju sam..."

Njegova objava isprovocirala je Bubala koji se na svom Facebooku osvrnuo na Jacquesov javni istup. "Bahatost i mnogo gore. Houdek proziva Predsjednicu što ga nije primila i zahvalila na plasmanu na Eurovoziji. Neka se zapita kako je protuzakonito zastupao Hrvatsku.Tko ga je izabrao i kako? Zaboravljamo prva, treća i četvrta mjesta naših predstavnika. A on sa 13. traži da ga Predsjednica zove. Mi bi u Splitu rekli "puka čovik", napisao je Bubalo.

Podsjetimo, tjedan dana nakon što je završio na 13. mjestu Jacques je u podužoj objavi iznio svoje razočaranje predsjednicom. "Mjesecima nismo dobivali odgovor, da bismo konačno dobili odgovor njena Ureda, tri tjedna uoči odlaska u Kijev - kako nažalost nema vremena primiti nas i kako nam želi svu sreću... Ovdje Predsjednica nije odbila primiti mene, Jacquesa, već je odbila pomoći hrvatskome predstavniku uoči natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja diljem svijeta. Upravo je Eurosong državama poput Hrvatske jedini pravi prozor u svijet! Vidim, ovih dana Predsjednica obilazi modne revije, haljine su sve ljepše, šminka i frizura sve bolje - 'čestitam' na tome! Puno vremena naša Predsjednica ulaže u sebe. Vidim da je i aktivna na društvenim mrežama, no, ipak, nije našla vremena ni potrebe podržati, čestitati, pohvaliti uspjeh Hrvatske na Eurosongu, baš kao što nije imala vremena ni pomoći da taj uspjeh Hrvatske bude još i daleko veći", poručio je ogorčeni Jacques.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene