Izostala podrška

Jacques prozvao Predsjednicu, bez dlake na jeziku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jacques Houdek konačno se oglasio i prokomentirao svoj plasman na ovogodišnjem Eurosongu za koji smatra da bi bio puno bolji da nije izostala podrška državnog vrha.

Tjedan dana nakon što je završio na 13. mjestu s pjesmom "My Friend" Jacques Houdek osvrnuo se na svoj plasman na Eurosongu. U podužoj objavi na svojoj službenoj Facebook stranici Jacques je još jednom zahvalio svojoj publici na podršci, prokomentirao minimalan broj bodova koji je dobio od žirija susjednih zemalja, a javno je prozvao i predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenkovića koji mu, kako kaže, nisu pružili podršku kada mu je ona bila najpotrebnija.

"Najiskrenije, najponiznije i bez imalo gorčine sada svima vama mogu reći - izostala je podrška državnoga vrha. Baš ništa nisu učinili da nam pomognu kako bismo u Kijevu bili najbolji.

Pogledaj i ovo showbuzz "Ostat će paf" Zgodne Hrvatice stale uz Jacquesa: "Nadam se da ćemo biti na tronu"

Eurosong je glazbeno natjecanje, najveće na svijetu, no vidjeli smo koliko je politika prisutna, neizbježna... Ako ikada mislimo pobijediti tamo, moramo svi zajedno raditi na tome, dosta unaprijed, naprosto ne ide drugačije, to je sasvim jasno!", napisao je Jacques i otkrio da je mjesecima pisao predsjednici od koje nije bilo odgovora.

"Mjesecima nismo dobivali odgovor, da bismo konačno dobili odgovor njena Ureda, tri tjedna uoči odlaska u Kijev - kako nažalost nema vremena primiti nas i kako nam želi svu sreću... Ovdje Predsjednica nije odbila primiti mene, Jacquesa, već je odbila pomoći hrvatskome predstavniku uoči natjecanja koje prati 200 milijuna gledatelja diljem svijeta. Upravo je Eurosong državama poput Hrvatske jedini pravi prozor u svijet! Vidim, ovih dana Predsjednica obilazi modne revije, haljine su sve ljepše, šminka i frizura sve bolje - 'čestitam' na tome! Puno vremena naša Predsjednica ulaže u sebe. Vidim da je i aktivna na društvenim mrežama, no, ipak, nije našla vremena ni potrebe podržati, čestitati, pohvaliti uspjeh Hrvatske na Eurosongu, baš kao što nije imala vremena ni pomoći da taj uspjeh Hrvatske bude još i daleko veći", smatra Jacques.

Cijeli post pričitajte na njegovom Facebook profilu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene