Božić na Instagramu

INSTA tjedan: Čime su nas poznati ovog tjedna zabavljali?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najvažniji događaj ovog tjedna bio je Božić, a poznati su itekako božićni ugođaj ubacili na svoje Instagram fotke.

Glavna tema na Instagramu ovog tjedna bio je Božić. Brojne slavne obitelji dočekale su Božić u krugu najmilijih i poželjeli su fanovima  sve najljepše. Jedna od tih obitelji bila je i obitelj prekrasne glumice Jessice Albe.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

FOTO Ovako to izgleda kada zvijezde i bogataši slave Božić...

I naše su hrvatske zvijezde bile aktivne na Instagramu pa je, između ostalih, sliku svog prekrasnog bora s fanovima podijelila i Maja Šuput.

Cilj ovotjednih fotki na Instagramu bio je prenijeti božićnu atmosferu, a u tome je vodila obitelj Kardashian s najviše božićnih fotografija.

Drugačiji, topli Božić, imala je ljepotica Cheryl Cole koja je svima poželjela sretan Božić ispijajući koktele na plaži.

Najtužniji Božić imala je kćer poznate dizajnerice Anne Wintour, Bee Shaffer. Njezina je majka izbacila bor iz kuće jer je bio previše neuredan. 

Božićni poklon dobili su svi fanovi pjevačice Miley Cyrus čiji je video za pjesmu 'Adore You' u javnost procurio malo prerano.

Najzabavniji božićni video imala je manekenka Kelly Brook u kojoj je svoju glavu namontirala na tijelo malenog patuljka. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene