Uzbudljivi dani

Maja će pamtiti ovaj tjedan

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tjedan koji je uskoro iza nas svakako će ostati u lijepom sjećanju pjevačici Maji Šuput.

Maja Šuput je ovog tjedna ostvarila svoju životnu želju - odigrala je svoju prvu ulogu i to u mjuziklu 'Footloose', koji se na kazališne daske vratio u srijedu, i to nakon gotovo dvije godine stanke.

Vrijedna Maja pokazala je svojom izvedbom kako, uz pjevački, posjeduje i talent za glumu, pa je tako oduševila ne samo prijatelje i rodbinu već i publiku koja se u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović okupila u velikom broju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Nastup koji će se sigurno pamtiti - Maji haljina stvarala probleme

A tijekom izvedbe, Maja je pokazala ne samo svoj umjetnički talent već i skladno tijelo kojim se, s vremena na vrijeme voli pohvaliti.

Ipak, u jednom trenutku je možda otkrila i previše, a 'izdala' ju je neukrotiva haljina koja nikako nije željela stajati na mjestu u području njezinih grudi. Tako je publika u žaru Majine izvedbe, na trenutak mogla vidjeti i više od onog što je platila.

No to se nije ponovilo na velikom koncertu, čiji je i Maja bila dio, a koji se u petak održao na glavnom zagrebačkom trgu, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.

Maja je nastupila u ovoj velikoj humanitarnoj akciji 'Želim život' kojom je za Zakladu prikupljeno više od milijun kuna.

Za tu prigodu odjenula je zatvorenu crnu haljinu, preko koje je na pozornici prebacila jaknu kako se ne bi prehladila u hladnoj zagrebačkoj noći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene