OMG!

Poručili Severini: 'Nisi dobrodošla u Split!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je Severina rasprodala Arenu i mnogi obožavatelji jedva čekaju vidjeti njezin nastup, neki baš i nisu toliko oduševljeni.

Hrvatska stranka prava uputila je medijima apel kojim poručuju kako ne žele svojim novcem plaćati nastup Severine Vučković.

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

HSP piše kako su 'čelni ljudi grada Splita odlučili su dati 350.000 kuna kako bi Severina držala moralne lekcije o obitelji' tokom njezinog koncerta u Spaladium Areni.

'Pozivamo da se Severinin koncert u Splitu otkaže zbog vrijeđanja blizu 50 000 građana Splita koji su se u nedjelju izjasnili ZA obitelj, ali i svih onih kojima je obitelj temeljna vrijednost, te zbog nazivanja svih njih fašistima i primitivcima. I na kraju sve dok se ne ispriča 'Seve-nacionale' nisi dobrodošla u naš klub (Spaladium arenu)', poručili su HSP-ovci.

Domaće glazbene zvijezde koncertom daju potporu inicijativi 'Glasam protiv'

Pjevačka zvijezda Severina Vučković javno se izjašnjavala o referendumu o braku, te je bila PROTIV što je i pokazivala na svojem Facebook profilu. Severina se uvijek jasno izjašnjavala o političkim pitanjima, problemima u zemlji i nezaposlenosti, kao i o pravima žena. 'Najviše će izgubiti žene jer sutra će netko u Vaše ime odlučivati o zabrani pobačaja i zabrani za umjetnu oplodnju. Razmislite da li želite da netko drugi odlučuje o Vašem tijelu, Vašem životu i izboru?', napisala je Severina na svojem Facebooku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene