Danas u 18 sati

Evo tko će biti glavne zvijezde na skupovima HDZ-a i SDP-a!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

HDZ sa tamburašima u Osijeku, a SDP bez izvođača u Rijeci. Ljuti oponenti kreću u finalnu bitku za vlast!

Počela je službena predizborna kampanja, a u nju danas u 18 sati kreću i SDP i HDZ. Dok će HDZ predizborni skup održati danas u Osijeku, SDP je odabrao dugogodišnje uporište - Rijeku. Za potrebe kampanje, stranke angažiraju i svoje slavne simpatizere, a to pravilo HDZ je slijedio i ovaj put. Ivan Jabuka, glasnogovornik HDZ-a, otkrio nam je što očekuje HDZ-ove članove i simpatizere u Osijeku.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić Jeste li iznenađeni? Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

'Program će voditi Robert Kurbaša, a zapjevat će Mate Bulić, Miroslav Škoro i Najbolji hrvatski tamburaši', kazao je Jabuka. Glumac Robert Kurbaša među najangažiranijim je zvijezdama. Tome je tako otkako se ove godine odlučio učlaniti u HDZ te se tako aktivirati u političkom svijetu.

Robert o potomcima: 'Preporučio bih to svima!'

Kurbaša tako tijekom ove predizborne kampanje vodi skupove HDZ-a, najavljujući Tomislava Karamarka, i ostale važne članove stranke. Političke simpatije prema HDZ-u pokazali su već i izvođači koji će zapjevati na današnjem skupu. SDP se ovog puta odlučio za nešto drugačiju varijantu. Rokerska Rijeka i ovog puta je njihovo polazište pred 'finalnu utrku', no glazbe neće biti. 'Nastupaju kandidati VII. izborne jedinice, a s njima i Zoran Milanović, Vesna Pusić, Vojko Obersnel i vodstvo PGŽ-a. Voditelja programa nema', kažu nam iz SDP-a. Da podsjetimo, nekad su za SDP nastupili Let 3, Majke, Vatra, ENI. Ovog puta su, čini se, odlučili glavne političke zvijezde i ostaviti u prvom planu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene